nieuws

Librije op 1 in IENS

Restaurant

De Librije in Zwolle heeft een IENS-award voor de categorie ‘eten’ in de wacht gesleept. Ook ’t Brouwerskolkje uit Overveen won in deze categorie een Award. Op maandag 10 november werd dit bekend gemaakt. De awards ‘Iensjes’ genaamd werden uitgereikt aan de restaurants die zich het afgelopen jaar het meest onderscheiden hebben op het gebied van eten, service en decor.

Librije op 1 in IENS

In de categorie ‘service’ wonnen Brienen a/d Maas uit Well en Restaurant Charlotte uit Abcoude. Fred uit Rotterdam en Westergasterras uit Amsterdam wonnen in de categorie ‘decor’.

iens.nl vierde ook haar 10-jarig jubileum met het lanceren van haar nieuwe lustrumrestaurantgidsen: de Groot Amsterdam Restaurantgids en Tien Steden Restaurantgids. Iens Boswijk overhandigde in Palazzo het eerste exemplaar van de tiende editie van de Groot Amsterdam Restaurantgids aan Burgemeester Job Cohen.

Reageer op dit artikel