nieuws

Magazine Wining&Dining stopt

Restaurant

Het magazine Wining&Dining, een tijdschrift voor fijnproevers, stopt. Na dertien jaar heeft uitgever Miller Media uit Nijmegen besloten dit tijdschrift te staken. Dit is zojuist bekend gemaakt.

Magazine Wining&Dining stopt

Miller komt binnenkort wel met een nieuw culinair initiatief, maar wat dit is, maken ze nu nog niet bekend. ‘Na 13 jaar is besloten te stoppen met het magazine. We kunnen u niet vertellen hoe jammer we dit vinden. Onze passie voor lekker eten en drinken zetten wij onverminderd voort. Binnenkort lanceren we een geheel nieuw culinair initiatief,’ schrijft Wining&Dining op haar website.

Interview chef-koks

Wining&Dining kwam vier keer per jaar uit. Het blad publiceerde niet alleen seizoensgebonden recepten maar ook de bijpassende wijnen. De redactie interviewde chef-koks, kookboekenschrijvers en andere food-liefhebbers en maakte reportages bij producenten van culinaire producten.

Miller Media bracht Wining&Dining in een oplage van 35.000 stuks op de markt.

Reageer op dit artikel