nieuws

Maître Kragtwijk geïnaugureerd

Restaurant

Johan Kragtwijk, maître van Grand Hotel Karel V in Utrecht, heeft de versierselen die horen bij de titel SVH Meestergastronoom ontvangen. Kragtwijk maakte indruk door zijn vakbekwaamheid en doorzettingsvermogen.

Maître Kragtwijk geïnaugureerd

Kragtwijk ontving zijn diploma uit handen van Hans Schuiling, secretaris commissie SVH Meesterproef. De versierselen die horen bij de titel werden uitgereikt door Wynand Vogel. De diploma-uitreiking eindigde met het planten van een boom, vernoemd naar Kragtwijk, in de hoteltuin van Grand Hotel Karel V.

Op 31 oktober 2005 legde Kragtwijk de proef voor de titel SVH Meestergastronoom met succes af. Volgens de examencommissie, bestaande uit Marcel Swaghoven en Eduard van der Toolen, beheerst Kragtwijk het vak tot in de puntjes en is hij een promotor van het gastheerschap.

Reageer op dit artikel