nieuws

Man overvalt restaurant na lunch

Restaurant

Een nog onbekende man besloot woensdagmiddag bij een restaurant in Deventer eerst te lunchen, om vervolgens de zaak te overvallen. Het incident vond plaats in een eetgelegenheid aan de Brink. De dader trok eerst anderhalf uur uit om te gaan eten.

Man overvalt restaurant na lunch

Na de late lunch van de man – die rond 14.30 uur het restaurant binnen kwam – liep hij met een restaurantmedewerker naar de kassa om af te rekenen. Hij was echter niet van plan om geld te betalen voor zijn genoten lunch, hij trok namelijk een vuurwapen en eiste geld.

Buit restaurant

Na het voorval liep hij rustig naar buiten met de buit op zak. De aanwezige gasten in het restaurant hebben niets gemerkt van het voorval. Volgens de politie gaat het om een blanke man van ongeveer veertig jaar oud. Hij maakte op het personeel een keurige indruk.

Reageer op dit artikel