nieuws

Misset Horeca terug als sponsor Tour Culinair

Restaurant

Na enkele jaren afwezigheid is Misset Horeca weer terug als sponsor van het bekende horeca-fietsgezelschap Tour Culinair. Tijdens de Horecava ondertekenden Misset Horeca’s hoofdredacteur Martine Zuil en Tour Culinair-kopman Ton Lenting een contract dat Misset Horeca weer voor drie jaar als sponsor aan de tourfietsclub verbindt.

Misset Horeca terug als sponsor Tour Culinair

Onderdeel van het vernieuwde sponsorcontract is ook de officiële toetreding van Missets chef-redacteur Radboud Bergevoet tot het peloton van Tour Culinair. Op de stand van Misset Horeca kreeg Bergevoet tijdens een feestelijke bijeenkomst met diverse Tour Culinair-coryfeeën het bekende rood-wit-blauwe wielertenue overhandigd.

Geen dames!

Komende zomer, als de Tour Culinair twee dagen lang door Friesland rijdt, zal Radboud Bergevoet voor het eerst namens Misset Horeca meefietsen. De reglementen van Tour Culinair laten niet toe dat er ook dames in het peloton meefietsen en daarom is in het contract met Misset Horeca een speciale clausule opgenomen waarin is vastgelegd dat hoofdredacteur Martine Zuil als speciale niet-fietsende gast de Tour-bijeenkomsten zal bijwonen.

Lodewijk van der Grinten

In het peloton van Tour Culinair fietsen, naast Ton Lenting en Radboud Bergevoet, ook bekende horecapersoonlijkheden als Johan van der Weerd, Luit Ezinga, Hajé de Jager, Cees Wiltschut en Toon Naber. KHN-directeur Lodewijk van der Grinten is de vaste begeleider op de motorfiets van het peloton.

Reageer op dit artikel