nieuws

Moordenaars restauranthouder net ontsnapt

Restaurant

De daders van moord op de bekende Nederlandse restauranthouders op Curaçao, Pim Timmermans, waren kort voor hun daad ontsnapt uit een instelling. Het gaat om jonge criminelen van 16 en 17 jaar.

Moordenaars restauranthouder net ontsnapt

Dat meldt De Telegraaf. Timmermans werd op 15 juni het slachtoffer van een roofoverval toen hij zijn restaurant Larousse aan het afsluiten was. Timmermans werd doorzeefd met kogels, waarna de daders er met de dagopbrengst vandoor gingen.

Nu is bekend geworden dat twee van de drie overvallers net daarvoor waren ontsnapt uit een instelling. Angelo R. (16 jaar) en Fabian P. (17 jaar) komen uit gezinssituaties met veel huiselijk geweld, meldt de ochtendkrant.

Het openbaar ministerie eiste afgelopen vrijdag van veertien en achttien jaar.

Reageer op dit artikel