nieuws

Nieuw restaurant voor ex-Cap Ouest-medewerkers

Restaurant

Henrie van der Heijden en Ingrid Suurland, die werkten voor het inmiddels gesloten Cap Ouest in Scheveningen, hebben een nieuwe uitdaging. De voormalige chef-kok en gastvrouw van Cap Ouest zijn in Heinenoord restaurant ’t Raadhuis gestart.

Nieuw restaurant voor ex-Cap Ouest-medewerkers

Van der Heijden en Suurland vertrokken bij Cap Ouest toen het eind 2010 werd overgenomen. Ze hielden ‘hun conditie op peil’ bij sterrestaurant Amarone in Rotterdam. Cap Ouest is sinds april gesloten.

Restaurant ’t Raadhuis is gevestigd in het voormalige gemeentehuis van het dorp Heinenoord, een pand daterend uit 1830. Per 1 september is het restaurant geopend. Het restaurant heeft een gemoedelijke uitstraling, zo laat Van der Heijden weten.

Van der Heijden is geboren en getogen in Heinenoord en weet volgens eigen zeggen de juiste plekken om de lokale producten te verkrijgen. Het restaurant dient tevens als trouwlocatie voor de gemeente Binnenmaas.

Reageer op dit artikel