nieuws

Nieuwe eigenaar Villa La Ruche

Restaurant

Restaurant Villa La Ruche in Voorburg heeft een nieuwe eigenaar. Sinds 1 oktober staat Marko Karelse aan het roer van de eetgelegenheid. Karelse is de voormalige chefkok van La Ruche. Hij neemt de zaak over van Geo en Anneke Bosma.

Nieuwe eigenaar Villa La Ruche

De ambities van Marko Karelse steekt hij niet onder stoelen of banken, een puntje erbij in de GaultMillau, afgelopen jaar 13, een goede vermelding in de Lekker gids en binnen drie jaar een Michelinster. Karelse werkt al tien jaar voor het restaurant, waarvan de laatste acht jaar als chefkok.

Tafels in het restaurant

De nieuwe eigenaar zet het restaurant op dezelfde voet voort, met een paar kleine aanpassingen in het interieur. ‘Restaurant en entree hebben een meer open uitstraling gekregen. Het geheel oogt wat moderner. De tafels in het restaurant zijn wat anders gepositioneerd waardoor de diverse ruimtes wat gezelliger ogen bij drukte en bij wat rustigere dagen.’

De voorkant staat onder leiding van Mâitre-Sommelier Jochem Beijer afkomstig van de Hermitage in Ridderkerk. De Sous-chef is Stephan Groeneweg eveneens afkomstig van de Hermitage in Ridderkerk.

Reageer op dit artikel