nieuws

Nieuwe exploitant De Soester Duinen

Restaurant

Restaurant en vergaderlocatie De Soester Duinen in Soest heeft nieuwe eigenaren. Robbert Goedhart en Thijs Duindam nemen de exploitatie over van de familie Klinkhamer.

Nieuwe exploitant De Soester Duinen

Robbert Goedhart en Thijs Duindam volgden allebei de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Hun nieuwe bedrijf is zowel restaurant als brasserie, café, maar beschikt ook over diverse zalen, een serre en een terras.

Duindam geeft zijn baan bij cateraar Maison van den Boer op voor het zelfstandig ondernemerschap. Duindam was locatiemanager voor zowel het World Forum in Den Haag, het Circus Theater in Scheveningen en het Galgenwaard Stadion in Utrecht. Robbert Goedhart verlaat zijn functie van Manager Kantoren bij de ING bank.

De familie Klinkhamer stond 33 jaar aan het roer van het centraal gelegen De Soester Duinen. De bedrijfsovername wordt gemeld door Adhoc horecamakelaars, het kantoor dat de verkoop van het horecabedrijf begeleidde.

Reageer op dit artikel