nieuws

Nieuwe leden Relais Restaurants

Restaurant

Het Nederlandse culinaire samenwerkingsverband Relais Restaurants telt twee nieuwe leden. Restaurant Bibelot in Waddinxveen en Restaurant Zuid Zeeland uit Amsterdam zijn toegetreden tot Relais Restaurants.

Nieuwe leden Relais Restaurants

De nieuwe leden zijn deze week gepresenteerd tijdens een feestavond van de club. Deze feestavond, in de Jaarbeurs in Utrecht, stond in het teken van het 25-jarig bestaan van Relais Restaurants.

Restaurant Bibelot is eigendom van Caroline en Ton Ververs. Het Amsterdamse Restaurant Zuid Zeeland is in bezit van Jacqueline en Gijsbert Bianchi, laatstgenoemde is sectorvoorzitter Restaurants van Koninklijk Horeca Nederland (KHN).

Relais Restaurants begon 25 jaar geleden als vriendenclub onder de naam Relais du Centre. Inmiddels telt de organisatie 37 leden.

Reageer op dit artikel