nieuws

Nu ook meldpunt goedkope restaurantwijnen

Restaurant

Naast een meldpunt voor dure wijnen start wijnschrijver Hubrecht Duijker nu ook een meldpunt voor prettig geprijsde wijnen in restaurants. Dat laat de wijnschrijver weten naar aanleiding van ophef over wijnprijzen in het Amsterdamse Brasserie Keyzer van topkok Ron Blaauw.

Nu ook meldpunt goedkope restaurantwijnen

‘Op www.hubrechtduijker.com heb ik Meldpunt Miswijn geopend, waar mis geprijsde horecawijnen kunnen worden gesignaleerd. In het verlengde daarvan begin ik binnenkort ook met een meldpunt voor prettig geprijsde restaurantwijnen, het Meldpunt Pretwijn’, aldus Duijker in De Telegraaf.

In de ochtendkrant weerlegt Duijker de bewering van Ron Blaauw dat de prijzen in Brasserie Keyzer beduidend lager zijn dan in sterrestaurants. Blaauw kwam eerder deze week in het Stan Huygens Journaal aan het woord naar aanleiding van een artikel van Duijker in Het Financieele Dagblad. Eerder reageerden de twee al op elkaar op onze site MissetHoreca.nl.

Zie ook

Reageer op dit artikel