nieuws

Onhygiënisch restaurant op slot

Restaurant

Restaurant De Chinese Muur in Rotterdam gaat voor een half jaar dicht. In de eetgelegenheid werden twee maal in korte tijd zeer onhygiënische toestanden aangetroffen in de keuken. Ook legde de rechter een boete op van 15.000 euro.

Onhygiënisch restaurant op slot

Dat meldt het AD. Rechtbankvoorzitter Van Klaveren vond dat de maat vol was en bestrafte eigenaar Lung Hing bv flink. Een half jaar dicht en een boete van 15.000 euro. In de keuken van het restaurant werden etenswaren te warm bewaard, was het er niet schoon en werd rauw vlees in vieze spoelbakken bewaard.

‘Nu het restaurant kort na een eerdere veroordeling opnieuw een loopje neemt met de hygiëne, wordt de zaak voorlopig stilgelegd’, aldus rechtbankvoorzitter Van Klaveren. Met de uitspraak stelt de rechtbank dat er met de gezondheid van gasten niet gesold mag worden.

Reageer op dit artikel