nieuws

Opbrengst derde kookboek Topkoks voor Malawi

Restaurant

De verkoop van één exemplaar van het kookboek Topkoks voor Thuiskoks 3 is goed voor veertig maaltijden voor een kind in Malawi. Topkoks als Sergio Herman en Ramon Beuk onthullen in het boek één van hun eigen recepten om thuis te bereiden.

Opbrengst derde kookboek Topkoks voor Malawi

Topkoks voor Thuiskoks 3 bevat 52 recepten van bekende internationale en nationale topkoks waaronder dus driesterrenchef Sergio Herman. Met de aankoop van één boek doneert de koper 40 maaltijden aan een kind in Malawi.

De opbrengst van de verkoop van dit kookboek (9,95 euro), waar de topkoks en andere betrokken partijen belangeloos aan meewerken, gaat naar het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme (WFP).

Vorig jaar ging Topkoks voor Thuiskoks 75.000 keer over de toonbank. Het doel voor dit jaar is 185.000 boeken te verkopen, ruim twee keer zoveel als vorig jaar. Met 185.000 succesvolle thuiskoks als resultaat. En 7,4 miljoen schoolmaaltijden voor kinderen in Malawi.

Het boek is vanaf 1 november verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel