nieuws

Oud Sluis lid Les Grandes Tables du Monde

Restaurant

Na De Librije en InterScaldes is Oud Sluis het derde Nederlandse lid van Les Grandes Tables du Monde, de club van absolute toprestaurants waar slechts 150 zaken in de wereld bij zijn aangesloten.

Oud Sluis lid Les Grandes Tables du Monde

Dit is bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse galadiner van de club, dat deze week in driesterrenrestaurant La Pergola boven in Waldorf Astoria Cavalieri in Rome werd gehouden.

Sergio Herman was niet persoonlijk naar Rome afgereisd om zich aan de clubgenoten voor te stellen, omdat het gala samenviel met de verjaardag van zijn zwangere vrouw Ellemieke Vermolen. Broer Michel Herman en Oud Sluis-maître Geoffrey Henderikse namen de honneurs waar, meldt De Telegraaf.

Criterium om lid te mogen worden van de prestigieuze club is het voeren van drie Michelin-sterren, of de potentie die te krijgen. Inter Scaldes beschikt immers over twee sterren.

Naast Jonnie Boer, Jannis Brevet en nu dus Sergio Herman zijn ook kookgrootheden als Paul Bocuse, Alain Ducasse en Ferran Adrià lid van Les Grandes Tables du Monde.

Reageer op dit artikel