nieuws

Oud Sluis weer op één in Lekker 2011

Restaurant

Restaurant Oud Sluis in Sluis is weer de nummer 1 in de top-100 van Lekker. Oud Sluis staat voor de derde maal op de eerste plaats waarvan de laatste drie jaar onafgebroken.

Oud Sluis weer op één in Lekker 2011

In editie 2005 stond Oud Sluis voor het eerst op de nummer een positie in Lekker. Alleen in editie 2008 moest het even pas op de plaats maken toen het Beluga in Maastricht voor zich moest dulden. Vanaf editie 2009 staat Oud Sluis weer op nummer een.

De nieuwe gids van Lekker is maandagmiddag bekendgemaakt op het horecaschip De Rotterdam, gelegen in – uiteraard- Rotterdam. De nieuwe Lekker kent een oplage van 130.000 exemplaren. Het behoort met Michelin en GaultMillau tot de meest prestigieuze restaurantgidsen van Nederland.

Bekijk hier de ranglijsten van Lekker 2011:

Reageer op dit artikel