nieuws

‘Oude’ Schulten Hues op 8 december dicht

Restaurant

Restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen draait op 8 december voor het laatst aan de Houtmarkt. Slechts enkele dagen later gaan de deuren op de nieuwe locatie aan het iets verderop gelegen ’s Gravenhof open voor het publiek.

‘Oude’ Schulten Hues op 8 december dicht

Dat laat eigenaar Peter Gast weten in de vierde aflevering van het bouwjournaal op www.missethoreca.nl. Deze aflevering is vanaf woensdag te zien op deze site.

Zaterdag 8 december gaat het licht uit aan de Houtmarkt. Op woensdag 12 december worden de eerste gerechten geserveerd op de nieuwe locatie aan het ’s Gravenhof bij de grote kerk, het gemeentehuis en het Eden Hotel.

Aan de flitsverhuizing van het restaurant gaat een lange tijd vooraf. De eigenaren Peter Gast en Jacqueline van Liere begonnen ruim twee jaar geleden met de voorbereiding. Sinds een paar weken is gepraat over verhuizing omgezet in daadwerkelijke actie. Bouwlieden moeten in slechts zes weken tijd het leegstaande pand ’s Gravenhof 5-7 omtoveren in een luxe eetgelegenheid.

De verbouwing en verhuizing van ’t Schulten Hues wordt op de voet gevolgd door Misset Horeca. Met speciale bouwjournaals wordt verslag gedaan van de voortgang van de ambitieuze bouwplannen. De eerste drie afleveringen zijn hieronder te bekijken.

Reageer op dit artikel