nieuws

Personeel La Place krijgt er 6,4 procent bij

Restaurant

De vakbonden en V&D zijn het eens over een nieuwe cao. Een meerderheid van de leden heeft ingestemd met een loonstijging van 6,4 procent in twee jaar. Dat hebben V&D en FNV Bondgenoten dinsdag gemeld.

Personeel La Place krijgt er 6,4 procent bij

De werknemers van V&D en La Place krijgen vanaf 1 juli 2008 een loonsverhoging van 3,1 procent en per 1 juli 2009 een verhoging van 3,3 procent. De stijging is gelijk aan het eindbod dat het winkelbedrijf eind augustus heeft gedaan.

Aan het akkoord ging een periode van maanden onderhandelen vooraf. Toen er sprake van acties was, kwam het winkelbedrijf met het eindbod van 6,4 procent. Volgens een woordvoerder van FNV Bondgenoten ging twee derde van de leden akkoord met het finale bod.

Bij V&D en La Place werken ruim 11.000 mensen.

Reageer op dit artikel