nieuws

Ramsay denkt aan ‘heli-restaurant

Restaurant

Gordon Ramsay is in gesprek over een nieuw restaurant op een Londense luchthaven speciaal voor helikopters. Het ‘heli-restaurant’ moet komen in een nieuw horecacomplex, waarmee een investering van ruim 200 miljoen euro is gemoeid.

Ramsay denkt aan ‘heli-restaurant

Dat meldt de site Thisislondon.co.uk. Hotelbedrijf Von Essen, die achter het plan van een nieuw hotel zit, wil niet meer kwijt dan het in gesprek is met een ‘internationaal gerenommeerde chef’.

Vips

Het nieuwe restaurant van Ramsay moet op de veertiende verdieping van het nieuwe gebouw komen op London Heliport in Battersea. In het gebouw komen verder 70 hotelkamers, verschillende suites en een spa. London Heliport verwerkt jaarlijks meer dan 10.000 helikoptervluchten hoofdzakelijk voor vips en zakenmensen.

Wanneer Ramsay akkoord gaat met Von Essen, dan wordt het zijn tiende restaurant in de Britse hoofdstad. Zijn bekendste zaken zijn het driesterrenrestaurant Gordon Ramsay in het Royal Hospital Road, het tweesterrenrestaurant Petrus en The Savoy Grill, bekroond met één Michelinster.

Zie ook:

Ramsay: Veel koks koken voor medailles

Reageer op dit artikel