nieuws

Restaurant biedt kansarmen toekomst

Restaurant

Met de aftrap door voetballegende Arnold Mühren op het parkeerterrein van Hotel Spaander in Volendam werd het startsein gegeven voor de verscheping van de hypermoderne keukeninrichting met alle toebehoren die onderdeel uitmaakt van het restaurant The Colour Kitchen Bogota.

Restaurant biedt kansarmen toekomst

In dit restaurant in Colombia zullen ex-kindsoldaten, jonge moeders en andere kansarme jongeren worden opgeleid om in de toekomst in hun eigen broodwinning te kunnen voorzien. Stichting DOBSC en The Colour Kitchen slaan de handen ineen en zullen medio 2009 het restaurant restaurant The Colour Kitchen Bogota openen.

The Colour Kitchen stelt, middels haar Stichting, zichzelf ten doel allochtonen met een achterstand op de arbeidsmarkt een traject aan te bieden waarin leren en werken hand in hand gaan en waar een garantie op werk wordt aangeboden, voor ieder op zijn of haar eigen niveau. Stichting DOBSC Nederland investeert in dit project evenals in diverse duurzame ontwikkelingsprojecten in meerdere landen.

Reageer op dit artikel