nieuws

Rudolph van Veen weer terug bij RTL 4

Restaurant

Meesterkok Rudolph van Veen is weer te zien op RTL 4 met zijn culinaire reisprogramma ‘The Taste Of Life’. Het reisprogramma is een zoektocht naar smaak. In deze serie leidt de zoektocht Rudolph van Veen naar diverse oorden.

Rudolph van Veen weer terug bij RTL 4

In deze serie gaat Rudolph van Veen samen met precentatrice Stella Gommans op zoek naar bijzondere gerechten, lokale gebruiken en gastronomisch geheimen in onder andere: Florence, Bali, New York, Stockholm, Malta en Sydney.

De afleveringen zijn bij RTL 4 te zien op vrijdag van 16.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 17.00 uur tot 17.30 uur. Op thetasteoflife.tv zijn alle uitzendingen te bekijken en zijn de recepten te vinden die in de afleveringen aan bod zijn gekomen. Tevens is er elke dag een ‘versrecept’ op de website te vinden.

Reageer op dit artikel