nieuws

Sanoma neemt Lekker over

Restaurant

Sanoma Uitgevers in Hoofddorp heeft per 1 november 2005 de jaarlijkse uitgave Lekker overgenomen van Multi Magazines, zo maakt het bedrijf dinsdag bekend. Ook de internetsite Lekker.nl is nu in handen van Sanoma.

Sanoma neemt Lekker over

Het magazine Lekker vormt samen met Michelin en Gault Millau de ranglijst van belangrijkste restaurantgidsen aan. Lekker bestaat sinds 1978 en heeft een team van zeventig proevers dat ieder jaar de beste vijfhonderd restaurants van Nederland samenstelt.

De redactie van Lekker gaat deel uitmaken van de Uitgeefgroep Special Interest in Hoofddorp, waar ook het culinaire maandblad Tip onder valt. Uitgeefdirecteur Gert Jaap Schoppink stelt dat de formule ongewijzigd blijft. ‘Lekker is een ijzersterk merk. Wij zien veel mogelijkheden om het merk verder uit te bouwen. Dat willen we ook op korte termijn realiseren.’

Alles weten over de laatste Lekker? Bekijk dan hier het uitgebreide dossier, vol met de belangrijkste verschuivingen in de jongste editie.

Reageer op dit artikel