nieuws

Schulten Hues komt met mini-boek

Restaurant

Sterrestaurant ’t Schulten Hues in Zutphen komt in oktober van dit jaar met een vervolg op haar eerste boek Portfolio. De tweede publicatie bestaat uit twee mini-boekjes waarin kleine groenten, kruiden en scheuten centraal staan.

Schulten Hues komt met mini-boek

Het vervolg op Portfolio zal uit twee mini-boekjes bestaan van elk 120 pagina’s en een formaat van 16 bij 16 centimeter. De één gaat over de keuken en de ander over de bediening. ‘De gerechten zullen mini zijn. Thema is kleine groenten, scheuten kruiden en bloemen. Het wordt geen vegetarisch boek maar de nadruk ligt wel op wat groei en bloeit,’ vertelt eigenaar en chef-kok Peter Gast. De boekjes worden in een cassette uitgebracht voor een gunstige prijs.

‘We kregen vragen van gasten of nog een nieuw boek wilden uitbrengen’, ‘Verder vinden we het zelf leuk om te laten zien waar we nu staan.’ Het eerste boek van Gast en zijn partner Jacqueline van Liere verscheen anderhalf jaar geleden. Het ging vooral over de tijd dat hun restaurant nog op het oude adres aan de Houtmarkt was gevestigd. Inmiddels zit ’t Schulten Hues alweer meer dan een jaar in het nieuwe pand aan ’s Gravenhof.

Meer nieuws over ’t Schulten Hues

Reageer op dit artikel