nieuws

Sergio Herman kiest voor kapel in Antwerpen

Restaurant

De locatie van de nieuwe zaak van Sergio Herman in Antwerpen in bekend. Herman gaat volgens de Gazet van Antwerpen een zaak starten in de voormalige kapel van het Militair Hospitaal. De kapel staat iets buiten het centrum van de Belgische stad.

Sergio Herman kiest voor kapel in Antwerpen

Volgens de Belgische krant heeft Herman zijn uiteindelijke keuze gemaakt uit drie locaties: een op ’t Eilandje, een op de Michelsesteenweg en dus de kapel van het Militair Hospitaal.

De kapel is een alleenstaand gebouw op het terrein van het voormalig Militair Hospitaal. Het gebouw moet de nodige renovatiewerkzaamheden ondergaan om er een restaurant te starten. In de kapel heeft eerder een horecazaak gezeten.

Een nieuwe zaak voor Sergio Herman in Antwerpen betekent zijn derde restaurant. In Sluis runt hij al jaren het driesterrenrestaurant Oud Sluis. Sinds een jaar heeft Herman ook een restaurant in Cadzand; Pure C.

Sergio Herman was maandag niet bereikbaar om zijn plannen in Antwerpen toe te lichten.

Reageer op dit artikel