nieuws

Sergio niet achter kachel nieuwe zaak

Restaurant

Sergio Herman gaat zelf niet koken in zijn nieuw te openen restaurant in Cadzand. Dat laat broer Michel, die als woordvoerder voor Oud Sluis optreedt, desgevraagd weten. Op 1 september moet er meer duidelijk worden over de nieuwe zaak van Herman.

Sergio niet achter kachel nieuwe zaak

‘We zijn met iets heel moois bezig. Het is negentig procent zeker dat het allemaal doorgaat’, zegt Herman. Toch wil hij niet al te veel kwijt. ‘Er zijn al zoveel geruchten. Op 1 september maken we alles bekend. Zeker is wel dat Sergio daar niet gaat staan. Wel zal de keuken vanuit Sluis worden aangestuurd.’

In Vlaamse media wordt al enkele weken gespeculeerd over de nieuwe zaak van de Zeeuwse topkok, die in België woont. Zo zou de naam al bekend zijn: Pure C, en zou de kaart voornamelijk op vis gericht zijn, net als vroeger het mosselrestaurant van vader Herman, dat gevestigd was in het pand waar nu Oud Sluis zit.

Meer over Sergio Herman: