nieuws

Sligro opent nieuwe vestiging in Roermond

Restaurant

Groothandelsconcern Sligro gaat op 11 mei 2009 van start met een nieuwe vestiging in Roermond. Daarmee gaat de wens van het bedrijf in vervulling om in midden-Limburg een zelfbedieningsgroothandel te openen.

Sligro opent nieuwe vestiging in Roermond

De sterke groei van Sligro in de regio midden-Limburg en de wens om dichter bij klanten in de omgeving van Roermond te zijn, zijn de twee belangrijkste redenen voor het groothandelsconcern om in Roermond neer te strijken. Zo laat het concern in een persbericht weten. ,,Roermond ligt immers centraal in de driehoek Venlo-Weert-Sittrad, steden waar al een Sligro-vestiging is.’’

De verbouwing van het pand aan de Burghoffweg is in volle gang. De zelfbedieningsgroothandel krijgt een verkoopoppervlak van 6500 vierkante meter. Er komen speciale versafdelingen voor verschillende productgroepen als vlees, vis , agf, wild en brood en banket.

Op dit moment heeft Sligro 43 vestigingen door heel Nederland.

Meer nieuws over Sligro

Reageer op dit artikel