nieuws

Sterrestaurant ‘t Veerhuis verhuist naar Goes

Restaurant

Goes krijgt een restaurant met een Michelin-ster. Ondernemers Co en Marianne Simmers willen hun sterrestaurant ’t Veerhuis van Wolphaartsdijk naar het in Goes bekende pand Nieuw Ockenburg verplaatsen.

Sterrestaurant ‘t Veerhuis verhuist naar Goes

’t Veerhuis in Goes gaat met 50 plaatsen officieel open op 9 oktober. Daarnaast starten Co en Marianne begin 2010 in hetzelfde pand Brasserie EffeNaeNeffe met 80 zitplaatsen.

De opzet van het restaurant wordt niet gewijzigd. In EffeNaeNeffe wordt de formule van front cooking geïntroduceerd. Kwaliteit en smaak zullen in de Brasserie van hetzelfde niveau zijn als in het restaurant. Er worden echter andere gerechten en wijnen geserveerd tegen toegankelijker prijzen.

De keuken zal worden bemand door Edwin Dingemanse (sinds 2005 bij ’t Veerhuis), Jan van Liere (voorheen Château Neercanne) en Mark Everse (voorheen De Kromme Watergang). Chef-kok Michel Louws en zijn partner Marianne vertrekken binnenkort naar de Huka Lodge in Nieuw Zeeland.

Co en Marianne Simmers: ‘Ondernemen is vooruitzien. Goes is de meest bedrijvige stad van Zeeland, het gehele jaar door en dat laatste is voor ons belangrijk. Daarnaast kunnen we onze wens om naast een sterrenrestaurant ook een hoogwaardige Brasserieformule te ontwikkelen in ons nieuwe pand eindelijk realiseren’.