nieuws

’t Twiske publiekslieveling Restaurant Week

Restaurant

Paviljoen ’t Twiske in Oostzaan is de publiekswinnaar geworden van de afgelopen Restaurant Week. Met een ruime negen liet de zaak alle sterrenrestaurants achter zich.

’t Twiske publiekslieveling Restaurant Week

Het geheim van de uitbatende broers Arno en Jeroen Bruinsma bleek, naast hun uitstekende bediening, een ruime keuze uit een aantal voorgerechten, perfecte heilbot of tournedos als hoofgerecht en een zelf gemaakt frambozenijs bij het nagerecht, schrijft De Telegraaf.

Best gewaardeerde sterrenrestaurant was overigens La Rive, in het Amsterdamse Amstelhotel.

Gasten die in de Restaurant Week een reservering hadden bij de deelnemende restaurants, kregen na hun bezoek per e-mail het verzoek een recensie achter te laten op de website van organisator DiningCity. Bij die recensie hoort een cijfer, en het best scorende restaurant krijgt de publieksprijs.

De reacties van de bezoekers zijn overigens door de organisatie zorgvuldig gecheckt om te voorkomen dat restaurateurs zelf invloed op de peiling proberen uit te oefenen. Winnaar van de vorige, en eerste, publieksprijs was Bibelot in Wadinxveen, na de zomereditie van de Restaurant Week in september 2008.

Meer berichten over Restaurant Week:

Reageer op dit artikel