nieuws

Taco Mundo opent in Rotterdam

Restaurant

Franchiseformule Taco Mundo opende maandag een nieuwe vestiging in Rotterdam. De zaak aan de Goudsesingel is de elfde van de keten in Nederland.

Taco Mundo opent in Rotterdam

Taco Mundo is een bezorgformule voor de Mexicaanse keuken.

Eerste zaak

Franchisenemer Poriya Mostafai had eind vorig jaar een overeenkomst gesloten voor het openen van een aantal vestigingen in en rondom Rotterdam. ‘Dat we na een half jaar de eerste zaak openen op zo’n mooie plek, biedt perspectief voor de toekomst’, aldus de Rotterdammer.

Verrassen

‘Belangrijk is nu dat we de Rotterdamse consument verrassen met onze gerechten.’ De vestiging in de Maasstad is zeven dagen per week geopend en biedt naast bezorging ook de mogelijkheid voor consumptie ter plekke en afhalen.

Strategie

De opening van de Rotterdamse tacotoko past binnen de stategie van de keten om de bestaande landelijke dekking verder uit te breiden. Recentelijk werden ook filialen geopend in Den Haag, Groningen en Amersfoort. ‘En voor de tweede helft van 2011 verwacht Taco Mundo nog meer franchisevestigingen te kunnen openen.’

Reageer op dit artikel