nieuws

Tacos wordt keten

Restaurant

Het Groningse restaurant Tacos wil flink groeien. De drie jaar oude Mexicaanse eetgelegenheid wil op korte termijn tien zaken openen. Het restaurant gaat hiervoor een franchiseorganisatie oprichten.

Tacos wordt keten

Dat meldt Franzine+. Tacos mikt op zaken in steden met minimaal 140.000 inwoners. Het gaat om zaken met een grootte variërend van 80 tot 150 vierkante meter. ‘Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit dertig-plussers en studenten’, aldus Rogier Lankhorst van Tacos op de site van Franzine+.

Volgens Lankhorst moeten de vestigingen komen op A1- of A2-locaties. De totale investering per vestiging bedraagt zo’n 100.000 euro. Lankhorst: ‘Daarvan dient een fanchisenemer ongeveer een kwart aan eigen geld in te brengen. Onze potentiële franchisenemers moeten in eerste instantie liefde voor het eten hebben. Daarnaast moeten ze een soort duizendpoot zijn’.

Zie ook:
Franchisegedonder bij El Popo

Reageer op dit artikel