The Dylan Amsterdam lanceert Brasserie OCCO

The Dylan Amsterdam lanceert Brasserie OCCO

Brasserie OCCO is de naam van een nieuwe eetgelegenheid in The Dylan Amsterdam. Het gaat om een brasserie in kosmopolitische stijl met eenvoudige, kwalitatieve klassiekers op de menukaart.

Net als sterrestaurant Vinkeles en Bar Barbou ontleent de brasserie haar naam aan de historie van The Dylan. Lucas Pompejus Occo was net als Jean Baptiste Barbou één van de regenten uit de tijd dat het Rooms Katholieke Oude Armenkantoor in hetzelfde pand was gevestigd.

Het nieuwe interieur van OCCO is alles behalve alledaags, eerder kosmopolitisch te noemen, maar wel met het verrassend vertrouwde Dylan-gevoel, laat het hotel weten in een persbericht.

De bekende stijl van sterkok Dennis Kuipers moet zichtbaar zijn in OCCO. In de brasserie is het nog simpelweg genieten van een echte goede Caesar salad, een mooie pasta of hamburger, bereid met kwalitatieve producten en aandacht, meldt The Dylan Amsterdam.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.