Thuiskokgids van Lekker op 26 april in winkels

Thuiskokgids van Lekker op 26 april in winkels

De nieuwe uitgave van restaurantgids Lekker, genaamd Lekker Menu 2007, verschijnt 26 april. In de 'gids' voor de thuiskok staan twaalf menu's van toonaangevende koks centraal. Onder de deelnemende koks zitten klinkende namen.

Het gaat om twaalf topkoks, per provincie één. Zo presenteert driesterrenkok Sergio Herman van Oud Sluis (***L1GM19,5) een menu namens Zeeland en ‘vertegenwoordigt’ Hans Kinkartz van L’Atelier in Gulpen de provincie Limburg.

Thuis dineren in stijl

In een persschrijven meldt Lekker dat de meer dan honderd pagina tellende Lekker Menu 2007 een uitgave is voor de serieuze thuiskok met bovenmatige interesse voor het hoogste niveau.

Naast twaalf menu’s van chef-koks bevat de uitgave talloze tips voor thuis dineren in stijl. Staat het vol met speciale adressen voor ingrediënten. En vertellen chefs over de aanpak van de mise-en-place. Lekker Menu 2007 ligt vanaf 26 april in de winkel en kost 7,95 euro.

De twaalf chef-koks in Lekker Menu 2007

  • Dick Soek (Schathoes Verhildersum)

  • Gilbert van der Heide (Frouckje State)

  • Martijn London (De Havixhorst)

  • Paul van Staveren (Hof van Sonoy)

  • Cees Kramer (Mes Amis)

  • Auke Blom (Giga’s)

  • Karl van Baggem (Auguste)

  • Akira Oshima (Yamazato)

  • Mohammed Elharouchi (Solo)

  • Sergio Herman (Oud Sluis)

  • Nico Boreas (Boreas)

  • Hans Kinkartz (L’Atelier)

    Zie ook:

    Lekker lanceert nieuwe gids (jan, 2007)