Topkok Alders tijdelijk naar ABN Amro

Topkok Alders tijdelijk naar ABN Amro

Het keukenpersoneel van het kortstondig stilgelegde sterrestaurant De Vrienden van Jacob in Santpoort gaat tijdelijk aan de slag op het hoofdkantoor van ABN Amro in Amsterdam. De Vrienden van Jacob is zeker een half jaar dicht vanwege een grootscheepse verbouwing.

‘We gaan voor de directie koken en ondertussen werken aan een nieuwe menukaart’, aldus topkok Alain Alders van De Vrienden van Jacob in De Telegraaf.

Het landgoed Duin & Kruidberg, waar De Vrienden van Jacob is gevestigd, was exclusief in gebruik als conferentieoord van ABN Amro. Tot 2002 toen de bank het bedrijf openstelde voor anderen.

Momenteel wordt het bedrijf ingrijpend verbouwd. In juni moet de verbouwing weer klaar zijn. Dan keer Alain Alders weer terug met zijn team in Santpoort.

Zie ook

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.