nieuws

Uitbreidingsplannen voor Popocatepetl

Restaurant

De keten van Mexicaanse restaurants Popocatepetl wil twee tot drie nieuwe restaurants openen per jaar. In november 2010 ging de achtste vestiging van ‘Popo’ open in Amersfoort. Voor nieuwe zaken zoekt formule-eigenaar Debuut Horeca nog geschikte locaties.

Uitbreidingsplannen voor Popocatepetl

Fred Bus van Debuut laat weten dat ‘twee tot drie locaties per jaar een reëel uitgangspunt is voor Popocatepetl.’ Hij denkt dan aan steden als Zwolle, Amsterdam en Den Bosch.

‘Het hoeft geen triple A locatie te zijn. Popo is een goed concept waarvoor gasten bereid zijn om iets om te lopen. Onze voorkeur gaat wel uit naar onroerend goed dat te koop is.’

Naast Amersfoort kennen ook Utrecht (de eerste in 1983), Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Breda, Eindhoven en Haarlem. een Popo-restaurant.

Over het vinden van locatiemanagers voor de nieuwe zaken maakt Bus zich geen zorgen. ‘Goed keukenpersoneel is in deze tijd meer een vraagstuk’.

Debuut staat met een omzet van 36,8 miljoen op plaats 35 in de Misset Horeca Top 100 2010 van grootste brands en bedrijven in de horeca.