nieuws

Vrouw opgepakt wegens afpersing restaurant

Restaurant

Een Amerikaanse vrouw is opgepakt nadat ze een restaurant probeerde op te lichten. De vrouw beweerde dat er een rat in haar eten zat, maar onderzoek wees uit dat zij het knaagdier zelf op haar bord gelegd heeft.

Vrouw opgepakt wegens afpersing restaurant

De rat was wit, en witte ratten komen niet voor in het wild, maar worden alleen in laboratoria gebruikt. Ook bleek de rat gekookt in een magnetron, maar het betreffende restaurant heeft geen magnetron.

De vrouw eiste in eerste instantie 500.000 dollar van het restaurant, anders zou zij naar de media gaan. Het restaurant droeg de rat over aan hun verzekeringsmaatschappij, die het dier liet onderzoeken.

De vrouw hangt nu een gevangenisstraf van 3,5 jaar boven het hoofd, meldt AP.

Reageer op dit artikel