nieuws

Sterzaak houdt kliekjesdag

Restaurant

Sterrestaurant De Lindehof in Nuenen van chef-kok Soenil Bahadoer houdt een kliekjesavond voor gasten op de dag voor het zomerreces. Het restaurant wil voorkomen dat het bestaande voorraad moet weggooien en doet zo mee aan de trend naar No Waste.

Sterzaak houdt kliekjesdag

De kliekjesavond vindt plaats op de dag voordat de zomersluiting ingaat voor De Lindehof* in Nuenen. Het restaurant is gesloten van 23 juli tot en met 10 augustus. ‘Op de laatste avond maken we alle voorraad op,’ zegt Soenil Bahadoer in de nieuwsbrief van zijn restaurant.

‘Gasten starten met een aperitief en wij serveren vervolgens per tafel een verrassingsmenu van vier gingen, inclusief bijpassende wijnen.’ Het is dus niet zo dat elke gast iets anders te eten krijgt. Gasten sluiten de kliekjesavond af met koffie en friandises. De couvertprijs (all-in) is 82,50 euro.

Reageer op dit artikel