nieuws

Harmonie Rotterdam heropent onder nieuwe chef

Restaurant

De Harmonie in Rotterdam heeft een nieuwe start gemaakt. Sinds begin september staat de keuken onder leiding van Marco Somer, die het roer heeft overgenomen van Sieberen Meerema. Bert Hoekman is aangesteld als maître, hij werkte in het verleden onder andere bij De Librije in Zwolle en Vermeer in Amsterdam.

Harmonie Rotterdam heropent onder nieuwe chef

‘Mijn eigen stijl, mijn eigen keuken en mijn eigen restaurant.’ Marco Somer twijfelde geen moment toen hem werd gevraagd of hij het roer wilde overnemen van Sieberen Meerema. Meerema werd door Dudok Holding, eigenaar van het restaurant, gevraagd voor de exploitatie van Quartier du Port in Rotterdam.

Begin september is De Harmonie heropend onder leiding van de nieuwe patron-cuisinier, Marco Somers, in het verleden werkzaam bij onder andere Gordon Ramsay en Amarone in Rotterdam. Het herenhuis uit de 19e eeuw is verbouwd en het restaurant en twee privézalen zijn opnieuw ingericht. Bovendien heeft Somers een nieuwe kaart geïntroduceerd met daarop twaalf gerechten.

De nieuwe maître van De Harmonie is Bert Hoekman, die een verleden heeft bij onder andere driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, restaurant Vermeer in Amsterdam en Kasteel Coevorden in Coevorden.

Reageer op dit artikel