nieuws

Sterchef Paul van Waarden opent derde zaak

Restaurant

Sterchef Paul van Waarden, bekend van restaurant Paul van Waarden in Rijswijk, heeft zijn derde zaak geopend. Aan de Stadhouderslaan is De Keuken Van Waarden Azië gevestigd, een samenwerking met Henk Au en John Chau.

Sterchef Paul van Waarden opent derde zaak

Paul van Waarden bezit in Rijswijk het met één Michelinster bekroonde restaurant Paul van Waarden. In Scheveningen exploiteert hij At Sea en daar is deze maand in het Statenkwartier in Den Haag De Keuken Van Waarden Azië bijgekomen.

De nieuwe eetgelegenheid is het resultaat van een samenwerking tussen Van Waarden, de Chinese zakenman Henk Au en John Chau. ‘De keuken combineert smaken uit het verre oosten met de Franse keuken’, aldus de sterchef. ‘Traditie en vernieuwing gaan hand-in-hand in verfijnde en bijzondere gerechten.’

De Keuken Van Waarden Azië is van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.30 uur open voor lunch en van dinsdag tot en met zaterdag van 18.00 tot 22.00 uur voor diner.

Foto: Facebook

Reageer op dit artikel