nieuws

Culinaire Panorama van Julius Jaspers

Restaurant

Chef-kok Julius Jaspers heeft een Culinaire Panorama gemaakt met ‘veel, lekker, slecht, bizar en gezond eten.’ De inhoud is divers. Jaspers test snacks en eet bij Noma. Hij volgt Hans van Wolde van Beluga een dag en gaat op zoek naar de beste gin-tonic.

Culinaire Panorama van Julius Jaspers

De Culinaire Panorama van Julius Jaspers is 1 oktober gepresenteerd. De tv chef neemt de lezer in deze speciale uitgave van de Panorama ook mee achter de schermen van ‘zijn’ tv-programma Topchef. Ook beschrijft hij samen met Cuno van ’t Hoff wijn voor dummies.

Julius Jaspers: ‘Geen ronkende motoren, barre pooltochten of wie eet de grootste hamburger of de heetste kip in deze Panorama. Wel eten. Veel, mooi, lekker, vet, voedzaam, slecht, bizar en gezond eten. Kookprogrammapresentatorchef mag helemaal zelf een blad maken, wie had dat gedacht? En wat was het leuk. En wat ga ik hier graag mee door.’

De Culinaire Panorama ligt vanaf dinsdag 2 oktober in de winkel.

Reageer op dit artikel