nieuws

De Fuik in Aalst Terras van het Jaar GaultMillau 2013

Restaurant

De Fuik in Aalst is door GaultMillau uitgeroepen tot restaurant met het Terras van het Jaar 2013. Chef-kok Martin Ruisaard, namens Nederland deelnemer aan de Bocuse d’Or in januari, nam de prijs in Theater aan het Vrijthof in Maastricht in ontvangst.

De Fuik in Aalst Terras van het Jaar GaultMillau 2013

‘In de zomer zou jij je als gast in de Middellandse Zee kunnen wanen’, citeerde GaultMillau Nederland-directeur Jan van Lissum uit het juryrapport. ‘Het uitzicht geeft rust, het doet je mijmeren en laten wegdromen.’

Het restaurant loopt geruisloos over in het terras, aldus de jury. ‘Met daarop prima stoelen, linnen op de tafels en goede ornamenten. Een terras aan het water, waarbij alles in het teken staat van het landschap.’

De Fuik in Aalst neemt de titel over van Woodz in Leiden, dat vorig jaar het Terras van het Jaar had.
» Bekijk hier de Bijzonder tot Onbetwistbare top GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Nieuwkomers in GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Veelbelovend lijst van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Prijs/plezier lijst van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Lievelingsadressen van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Aziatische lijst van GaultMillau 2013
» Bekijk hier de Italiaanse lijst van GaultMillau 2013

Reageer op dit artikel