nieuws

Bib Gourmand ‘hoofdprijs’ voor IDRW Rotterdam

Restaurant

Dit is voor ons de hoofdprijs’, jubelde Marcel van Zomeren van In den Rustwat in Rotterdam maandagmorgen 5 november. De chef-kok en eigenaar had zojuist vernomen dat hij een Bib Gourmand heeft ontvangen van Michelin. ‘Eindelijk een prijs en wat voor één.

Bib Gourmand ‘hoofdprijs’ voor IDRW Rotterdam

Marcel van Zomeren van In den Rustwat in Rotterdam was maandagmorgen 5 november een gelukkig mens. ‘Natuurlijk heb ik tijd voor een reactie, ik weet waarvoor je belt’, reageerde hij op het telefoontje van MissetHoreca.nl. ‘Eindelijk een prijs, en wat voor één.’

‘We hebben begin dit jaar heel bewust een koersverandering doorgevoerd, met als doel een Bib Gourmand in de wacht te slepen’, aldus Van Zomeren. ‘We hebben Michelin daarover ook geïnformeerd. Mensen willen in deze tijd van crisis nog wel uit, maar voor minder geld. Helemaal top dat onze inspanningen door Michelin zijn beloond.’

In den Rustwat was nog niet eerder in het bezit van een Bib Gourmand. ‘Wij ervaren dit absoluut als een hoofdprijs.’

Foto: website In den Rustwat

Klik hier voor de vervallen Bib Gourmands 2013


Klik hier voor de nieuwe Bib Gourmands 2013


Klik hier voor het volledige overzicht met Bib Gourmand Restaurants

Reageer op dit artikel