nieuws

Bobby Rust nieuwe chef-kok van Ron Blaauw

Restaurant

Bobby Rust is de opvolger van Menno Post als chef-kok van Restaurant Ron Blaauw in Amsterdam. Dat maakte Blaauw maandagmiddag bekend na afloop van de presentatie van de nieuwe Michelingids in Maastricht.

Bobby Rust nieuwe chef-kok van Ron Blaauw

‘Bobby heeft in topzaken gewerkt zoals Oud Sluis, De Librije en bij Kranenborg. Ik wilde eens totaal iets anders. Iemand die niet uit mijn eigen stal komt. Iemand met een andere kookstijl, die mij prikkels geeft om het beste uit mezelf te halen’, aldus Blaauw, die met zijn restaurant de twee Michelinster behoudt.

Rust begint per 1 januari. Hij volgt Menno Post op, die de chef-kok wordt van De Bokkedoorns in Overveen. In Overveen vervangt Post de ervaren Lucas Rive. Rive maakte onlangs bekend aan het eind van het jaar te stoppen bij De Bokkedoorns om een eigen zaak te starten of in loondienst te gaan bij een zaak in de omgeving van zijn woonplaats Hoorn.

Reageer op dit artikel