nieuws

Negatieve reviews restaurant via luidsprekers toilet

Restaurant

Restaurant Craft & Commerce in de Verenigde Staten heeft een bijzondere manier gevonden om met slechte recensies om te gaan. Deze zijn via een luidspreker te horen op de toiletten in de eetgelegenheid.

Negatieve reviews restaurant via luidsprekers toilet

Slechte recensies horen bij het vak, is het oordeel van de eigenaar van restaurant Craft & Commerce in de Verenigde Staten, zo meldt NOS.nl over de gedachte achter het idee van de restaurateur. Hij realiseerde zich dat ook goede eetgelegenheden negatieve beoordelingen krijgen.

Dus besloot hij van de nood een soort deugd te maken. Via luidsprekers op het toilet zijn de negatieve reviews van gasten te horen. ‘Omdat we toch al audioboeken afspelen op de toiletten, leek dit een logische vervolgstap’, tekent NOS op uit de mond van de restaurateur.

Een van de negatieve reviews die gasten te horen krijgen tijdens hun toiletbezoek: ‘Deze plaats is het epicentrum van die klootzakken met snorren.’

Reageer op dit artikel