nieuws

Hoog Holten breidt uit met een brasserie

Restaurant

Restaurant & hotel Hoog Holten in Holten heeft een brasserie geopend. De brasserie gaat opereren naast het restaurant, dat in het bezit is van een Bib Gourmand. ‘Als je even informeel een hapje wilt eten, doe je dat niet zo snel in ons restaurant’, verklaren eigenaren Remco en Hanneke Vermeulen de uitbreiding.

Hoog Holten breidt uit met een brasserie

De opening van de brasserie is de laatste fase van de uitbreidingen en vernieuwingen die restaurant & hotel Hoog Holten in Holten heeft ondergaan. Drie jaar geleden werden de wijnbar en feestzaal geopend, het terras is volledig vernieuwd en vorig jaar zijn de hotelkamers opnieuw ingericht.

Informeel

De brasserie voorziet volgens eigenaren Remco en Hanneke Vermeulen in de behoefte om voor een leuke prijs uit eten te gaan. ‘Als je even informeel een hapje wilt eten, doe je dat niet zo snel in ons restaurant. De brasserie is dan een uitkomst.’

Om de nieuwe eetgelegenheid te kunnen realiseren, heeft de serre van Hoog Holten een metamorfose ondergaan. ‘De brasserie beschikt over dertig zitplaatsen, een grote stamtafel en knusse hoekjes, waardoor het een intieme ruimte is geworden.’

Terras Top 100

Het restaurant in Holten is in het bezit van een Bib Gourmand, de Michelin-onderscheiding voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het terras van het bedrijf staat op plaats 64 in de Misset Terras Top 100, powered by Lipton Ice Tea van 2012.

Reageer op dit artikel