nieuws

Sterrestaurant stunt met secretaressedag

Restaurant

Eigenaar Roland Peijnenburg van sterrestaurant De Zwaan in Etten Leur biedt vaste gasten die met hun secretaresse komen lunchen op secretaressedag, donderdag 18 april, de mogelijkheid om later op kosten van het restaurant met hun eigen vrouw terug te komen.

Sterrestaurant stunt met secretaressedag

Peijnenburg laat in een persbericht weten dat zijn opvallende actie tijdens secretaressedag al de nodige opmerkingen heeft opgeleverd over stereotypering en seksime.
De stunt op secretaressedag waarbij De Zwaan vaste gasten trakteert op een gratis etentje na hun komst op 18 april met hun secretaresse, is niet de enige actie van Peijnenburg.

Wijnkelder
De restaurateur gaat in de maanden april en mei elk weekend een paar flessen Bordeaux en Bourgognes open trekken uit zijn wijncollectie in de wijnkelder van De Zwaan. Gasten kunnen dan per glas deze exclusieve wijnen bestellen. Naar eigen zeggen heeft Peijnenburg ‘een van de beste wijnkelders van Zuid-Nederland’. Grondlegger  van deze wijncollectie is de vader van de huidige eigenaar. De  beste wijnen blijven nu te veel liggen en dat gaat door deze actie veranderen.

Automatiek
Nog een actie waarmee De Zwaan aandacht probeert te trekken is het openen van bistro Het lelijke eendje in de middagen. Peijnenburg doet vaker van zich spreken in de media met opvallende acties. Zo serveerde hij vorig jaar oesters vanuit een automatiek tijdens het evenement Lekker Etten Leur.

Reageer op dit artikel