De Stenen Tafel komt met 'apres-vakantie-menu

De Stenen Tafel komt met 'apres-vakantie-menu

Restaurant De Stenen Tafel in Borculo introduceert het apres-vakantie-menu. Omdat de vakantie al duur genoeg is, zo laat De Stenen Tafel weten, is het menu voor een gereduceerde prijs in de hele maand augustus te verkrijgen.

Eigenaar Raymond Prinssen van De Stenen Tafel schijft: ‘Omdat de vakantie waarschijnlijk al duur genoeg was, hebben we naast de reguliere menukaart ook een speciaal ‘apres-vakantie-menu’.’

Het gaat om een driegangenmenu inclusief amuses, aperitief, bijpassende wijnen, tafelwater en koffie met bonbons toe voor €50 per persoon. Het ‘apres-vakantie-menu’ wordt de gehele maand augustus aangeboden.

Restaurant De Stenen Tafel kwam vorig jaar nadrukkelijk in het nieuws toen het na een sluiting van een jaar weer open ging. Eigenaar Raymond Prinssen opende het restaurant alleen op vrijdag en zaterdag. Inmiddels is het ook mogelijk om donderdag te dineren in De Stenen Tafel. Voor de sluiting van het restaurant in 2011 beschikte De Stenen Tafel jarenlang over een Michelinster.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.