Masterclass van Librije's Atelier en Angélique Schmeinck

Masterclass van Librije's Atelier en Angélique Schmeinck

Een groente-masterclass van Angélique Schmeinck en een 'vlees noch vis' demonstratie van chefs van Librije's Atelier. Hiermee viert de Stichting Variatie in de Keuken haar tweejarig-bestaan.

De Stichting Variatie in de Keuken wil mensen aansporen tot duurzaam en gezond eten. De organisatie is twee jaar actief in Nederland en dit jubileum viert de club met twee gratis masterclasses.

De eerste 'Smaakvrienden in Groenteland' is op maandag 26 augustus en wordt gegeven door Meesterkok Angélique Schmeinck bij het ROC Amsterdam. De tweede is op dinsdag 3 september en vindt plaats bij Librije's Atelier in Zwolle. Deze masterclass is een demonstratie van chefs van Librije's Atelier en heeft de titel 'Vlees noch Vis'. Beide masterclasses zijn gratis en zijn bedoeld voor professionele koks. Voorinschrijving is verplicht vanwege het beperkte aantal plaatsen.

Joris Heijnen van Variatie in de Keuken laat weten dat na afloop van de masterclasses (betaalde) workshops worden gegeven.