nieuws

Van der Toolen vertrekt bij Savarin

Restaurant

Alfred van der Toolen kondigt zijn vertrek aan bij Savarin in Rijswijk. Van der Toolen zegt op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging en zoekt een baan in de Randstad.

Van der Toolen vertrekt bij Savarin

Van der Toolen laat weten dat zijn contract als sommelier en maître d’hotel van restaurant Savarin in Rijswijk niet wordt verlengd. Het contract loopt per 18 september af.

‘Ik zoek iets binnen de horeca of het onderwijs, het liefst in een leidinggevende functie. Ik woon in Pijnacker en mijn voorkeur gaat uit naar een baan in de provincie Zuid-Holland’, aldus Van der Toolen, die momenteel herstellende is van een beenoperatie.

Alfred van der Toolen kwam in september 2011 in dienst bij Savarin in Rijswijk. Daarvoor werkte hij onder andere voor het Kurhaus in Scheveningen, Hotel Des Indes in Den Haag en het Albeda Collega in Rotterdam. Alfred van der Toolen slaagde in 2004 als eerste in Nederland voor de destijds nieuwe titel SVH-Meestergastronoom.

Reageer op dit artikel