nieuws

Blogger eet in alle driesterrenrestaurants ter wereld

Restaurant

Andy Hayler claimt als enige persoon in alle driesterrenrestaurant ter wereld te hebben gegeten. Zijn restaurantbezoeken verwerkt Hayler op zijn foodblog.

Blogger eet in alle driesterrenrestaurants ter wereld

Hayler claimt de enige persoon ter wereld te zijn die alle restaurants met drie Michelinsterren te hebben bezocht. Over elk restaurantbezoek schrijft hij een recensie op zijn blog Andy Hayler’s Restaurant Guide.

De Brit Hayler is zijn foodblog als hobby begonnen, maar is er nu fulltime mee bezig. Hij betaalt alle restaurantbezoeken zelf en eet zo’n drie tot zes keer per week in een restaurant. Door zijn frequente bezoek aan toprestaurants wordt Hayler gezien als expert en regelmatig gevraagd naar zijn mening over toprestaurants wereldwijd.

De restaurants die Hayler bezoekt, krijgen een waardering van hem. Jamin in Parijs van topchef Joël Robuchon is zijn favoriete restaurant. In ons land heeft hij tot nu toe zeven restaurants bezocht. Naast De Librije en Oud Sluis zijn dat Parkheuvel, Ciel Bleu, Blue Pepper, Librije’s Zusje en Bai Yok.

Reageer op dit artikel