nieuws

Fred wint publieksprijs stereditie Heerlijk.nl

Restaurant

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Fred in Rotterdam heeft de publieksprijs gewonnen tijdens de eerste Heerlijk10Daagse Star-edition. De eetgelegenheid in de Maasstad werd door de gasten gemiddeld gewaardeerd met een 9,24.

Het Rotterdamse sterrestaurant werd door de gasten die een bezoek brachten tijdens de Heerlijk10Daagse Star-edition gewaardeerd met een gemiddelde van 9,24. Precies een tiende hoger dan nummer 2 De Lindehof in Nuenen, eveneens in het bezit van één Michelinster.

De Kromme Watergang

Tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang in het Zeeuwse Hoofdplaat eindigde op de derde plaats met een gemiddelde score van 9,15. Negen restaurants werden door hun bezoekers gewaardeerd met een gemiddelde dat hoger lag dan een 9.

Heerlijk10Daagse

Heerlijk.nl startte in 2012 met de Heerlijk10Daagse als tegenhanger van de Restaurant Week van DiningCity. In maart kondigde initiatiefnemer Arthur Bassant ook de komst van een speciale editie voor ster(ren)zaken.

Van 8 tot en met 17 november vindt de najaarseditie plaats van de Heerlijk10Daagse.

Top 10

De top 10 van de eerste Star-editie is als volgt:
1. Fred, Rotterdam, 9,24
2. De Lindehof, Nuenen, 9,23
3. De Kromme Watergang, Hoofdplaat, 9,15
4. ’t Amsterdammertje, Loenen aan de Vecht, 9,13
5. ’t Nonnetje, Harderwijk, 9,13
6. De Bokkedoorns, Overveen, 9,05
7. Aan de Poel, Amstelveen, 9,05
8. Wollerich, Sint-Oedenrode, 9,04
9. Tante Koosje, Loenen aan de Vecht, 9,02
10. De Vrienden van Jacob, Santpoort-Noord, 8,96

Reageer op dit artikel