nieuws

Jubileumactie voor sterzaak Katseveer

Restaurant

Rutger en Jessica van der Weel zijn op 10 oktober 10 jaar eigenaar van Restaurant Katseveer in het Zeeuwse Wilhelminadorp. Dit jubileum viert Katseveer met een jubileummenu; vier gangen voor 45 euro. Het menu is uit te breiden naar tien gangen.

Jubileumactie voor sterzaak Katseveer

Restaurant Katseveer viert het tienjarig-jubileum met een speciaal menu, vier gangen voor 45 euro. Gasten krijgen bij binnenkomst een aperitief van het huis en een jubileumgeschenk. Het menu is uit te breiden naar tien gangen.

Voor hun carrière als zelfstandig ondernemers werkten zowel Rutger als Jessica onder leiding van Janis en Claudia Brevet van Inter Scaldes** in Kruiningen. Op 10 oktober 2003 tekenden Rutger en Jessica van der Weel de huurovereenkomst voor Restaurant Katseveer. Ze namen het over van Erik van Dalen. Na twee jaar (2005) kregen ze een Michelinster die inmiddels bijna acht jaar in hun bezit is. In 2008 konden ze het restaurant kopen en in 2011 werd een grote verbouwing gerealiseerd.
Bekijk hieronder een video van kort na de verbouwing.

Reageer op dit artikel